Jak neplýtvat potravinami
Mgr. Martina Vrbická: Jak neplýtvat potravinami
Věděli jste, že každý Čech vyhodí průměrně 90 kg jídla ročně? Jaké dopady má plýtvání potravinami na naši planetu a jak můžeme každý den přispět k lepší budoucnosti? Přijďte se dozvědět, jak fungují potravinové banky, kdo od nich dostává pomoc a co můžeme udělat pro to, aby méně jídla končilo v koši.
Vstup volný. Přednáška proběhne od 15 hodin v konferenčním sále v 5. NP knihovny.
Hradec Králové
Studijní a vědecká knihovna
Studijní a vědecká knihovna
Termíny
24.4.2025
15:00
15:00
Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle
s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní.
V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové