Životní příběh Tomáše Bati


inspirativní přednáška

Vážení,
s radostí Vás zveme na Inspirativní přednášku Tomáš Baťa: Odkaz a Inspirace pro 21. století s Ing. Pavlem Velevem, bývalým ředitelem Nadace Tomáše Bati a rodinným přítelem rodiny Baťových.

Ing. Pavel Velev nám přiblíží fascinující příběh a odkaz Tomáše Bati, legendárního průkopníka a vizionáře českého podnikání. Bude se dotýkat klíčových hodnot, principů a strategií, které stály za úspěchem Baťova podniku a jak mohou být aplikovány i v dnešní době.

Těšíme se na setkání s vámi a společné objevování inspiracie, kterou nám Tomáš Baťa zanechal.

Po celou dobu přednášky bude otevřena kavárna, chystáme také pochutiny z kuchařky Marie Baťové. Každý účastník si konzumaci platí sám na pokladně kavárny. Na místě bude soutěžní kvíz o drobné ceny s motivem Tomáše Bati.

CENA PŘEDNÁŠKY: 339 Kč vč. 21% DPH / osoba, registraci provedete zakoupením vstupenky přes platební bránu Pays. Po zaplacení vstupného Vám přijde potvrzení o platbě s odkazem na paragon.

Více informací na


Hradec Králové

Holodeck.cz

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme