Získejte podporu svého vysněného kulturního projektu!


Baví vás organizovat kulturní akce a zapojovat se do oživování města? Máte v hlavě plno nápadů na vlastní projekty? Tak se přihlaste do Výzvy Kulturních jader BU2R ! „Hledáme lidi, kteří chtějí poprvé provozovat vlastní bar, venkovní galerii, pořádat koncerty, site specific divadelní představení, sousedské slavnosti, oživit náplavku, náměstí, ulici, starou opuštěnou továrnu nebo zanedbaný park – zkrátka místo, které je fascinuje nebo naopak místo, kterému byste se doteď spíše vyhnuli,“ vyzývá Ondřej Kobza, zakladatel spolku Piána na ulici.

Během půl roku se iniciátorům ve spolupráci s místními organizátory podařilo otevřít multifunkční prostor BOX na Střekovském nábřeží v Ústí nad Labem, historickou budovu Vodárny v Kolíně a industriální klub SFINX v Českých Budějovicích. Nyní hledají Kulturní jádra BU2R další tři nadšence, kteří by chtěli realizovat své nápady na oživení vlastního města a získat nejen finanční, ale i dramaturgickou a produkční podporu pro realizaci svého vysněného projektu.
Přihlaste se na: http://kulturnijadra.cz/jadra/prihlastese

 

celá ČR

celá ČR

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – MFK Karviná

více 31.3.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme