Westernová dětská farma v hradeckém Futuru

Westernová dětská farma v hradeckém Futuru

Staň se dětským farmářem na divokém západě!

Dárek dětem k jejich svátku připravilo hradecké Futurum již na tuto sobotu 30. května. Dětská westernová farma se otevře ve 14 hodin a každé dítě se zde stane farmářem na divokém západě a užije si spoustu legrace. Krásně malované interaktivní kulisy vytvoří ve čtvrtém patře obchodního domu v prostorách nového parkingu zahradu, pole, sad, rybník, stáj či dvůr plný zvířátek, kde si může každý vyzkoušet své farmářské dovednosti. Všechny části na sebe navazují a po splnění všech úkolů dostane každý účastník farmářskou smlouvu a odměnu. O zábavu se také postará Albertík se svými kamarády v programu plném zpívání, tancování a soutěžení o super ceny.


„ Cílem tohoto projektu je návštěvníky nejen seznámit s životem a prací na farmě, ale také změnit jejich přístup k této činnosti. Zábavně-naučnou formou tak mohou děti ve spolupráci s rodiči poznávat nové a přitom tradiční činnosti našich předků, rozvíjet svůj um a dovednosti a nahlédnout na farmaření, jako na produkt kvality. Celá akce je pro návštěvníky samozřejmě zdarma,“ uvedla Lucie Mikšovská, marketingová manažerka obchodního centra.

Hradec Králové

OC Futurum Hradec Králové, Brněnská ulice

zdarma

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme