Výtvarný workshop Sketch - Mořské motivy


- Místo: Cross Cafe Knihovna, Hradecká 1250/2
 
Cena: 950 Kč

Artful Institute je jedinečný kreativní prostor (nejen) v Hradci Králové, kde se setkávají lidé všech věkových kategorií, aby společně tvořili a objevovali radost z umění. Naše výtvarné workshopy jsou určené pro dospělé, maminky s dětmi, mládež i všechny, kdo chtějí rozvíjet svou kreativitu.

Popis (pro koho, výhody atd.):
  • Příjemná atmosféra - workshop není o soutěžení nebo dokonalosti. Je to o užívání si tvůrčího procesu, odpočinku a příjemné atmosféře.
  • Čas pro sebe - vytvořte si svůj vlastní kreativní prostor, kde můžete zapomenout na stres a ponořit se do světa umění.
  • Výtvarné materiály - na workshopů vyzkoušíte výtvarné materiály na Váš výběr: profesionální akvarel, papíry, skicák, a mnohé další...
  • Osobní růst - naše workshopové prostředí je ideálním místem pro rozvoj vašich výtvarných dovedností a osobního růstu.
  • Vlastní tempo - každý účastník má možnost pracovat ve svém vlastním tempu a objevovat svůj osobní výtvarný styl.
  • Individuální přístup - držíme naši skupinu malou, abychom mohli poskytnout každému účastníkovi individuální pozornost a pomoc.
Dotazy:
  • Je nutné mít vlastní výtvarné potřeby? Ne, veškeré výtvarné materiály budou poskytnuty. Cena workshopu zahrnuje vše, co budete potřebovat pro tvorbu.
  • Co když neumím kreslit nebo nemám zkušenosti s akvarelem? Workshop je navržen tak, aby byl přístupný všem bez ohledu na umělecké zkušenosti. Je to příležitost objevit svou tvůrčí stránku.
  • Jak se mohu registrovat a jaká je uzávěrka registrací? Registrace probíhá online na našem webu za registračním odkazem. Uzávěrka registrací je den před konání workshopu. Počet míst je omezen, takže doporučujeme registrovat se co nejdříve.
  • Jak probíhá platba a mohu platit hotově? Plná částka se hradí převodem na účet.
  • Je workshop vhodný i pro ty, kteří neumí rusky nebo ukrajinsky? Ano, workshop je přístupný pro všechny, lektorka mluví plynule česky, ukrajinsky a rusky. Jazyková bariéra není překážkou pro vaši účast.
Kontakty:


Hradec Králové

CrossCafe (Hradecká 1250/2)

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

Junior cup - den otevřených dveří pro všechny cyklonadšence

více 8.9.2024 :  ghost park, Hradec Králové (Pro děti,Sport)

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 19.10.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme