Výchova dětí s temperamentem


Jako rodiče i jako učitelé trávíme pozorováním a porovnáváním chování dětí spoustu času a zjišťujeme, že v něčem jsou stejné jako my, v něčem jsou sice jiné, ale rozumíme jim, a v něčem je vůbec nechápeme. Jenže když se o tom chceme pobavit s nimi (nebo i mezi sebou), shledáváme, že nám k tomu chybí slovní zásoba. Typologický nástroj 4barevný kód temperamentu nám umožní tyto rozdíly pochopit a pojmenovat, ale ukáže nám též, co z nich pro nás, jako jejich vychovatele, vyplývá.
Přijměte pozvání na seminář o výchově a vedení dětí, který bude přínosný pro rodiče, prarodiče, ale i pedagogy a všechny, kdo pracují s děti a chtějí jim porozumět ještě více. Vítání jsou i potenciální a budoucí rodiče.

Lektorem semináře je Karel Řežábek (*1968). Karel je pastor KS Plzeň, od roku 2002 se věnuje rovněž kurzům zaměřeným na osobnostní rozvoj a vztahové dovednosti. Zabývá se osobnostním a vztahovým koučinkem, je specialistou na osobnostní typologii a na její praktické využití ve vztazích. Je 37 let ženatý, má 4 dospělé děti a 5 vnoučat.

Více informací o platbě a registrace je možná na webu: https://element.cx/ff24. Kapacita je omezená.

Kavárna Artičok, tř. Karla IV. 13, Hradec Králové
Sobota 27.4. 9:00-11:00

POŘÁDÁ: ELEMENT – SROZUMITELNÁ CÍRKEV | www.element.cx | https://www.facebook.com/elementhradec

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme