Vyběhneme proti násilí


Podpořte s námi tradiční charitativní běh pro podporu ohrožených dětí, pro oběti domácího násilí a jiné násilné trestné činnosti.
Terapeutické centrum pro děti a dospělé NOMIA ve spolupráci s Ústavem sociálních studií Univerzity Hradec Králové pro Vás chystá již 9. ročník charitativní akce Vyběhněme PROTI násilí! Akce proběhne 1. května 2024 a registrovat se můžete již nyní - online nebo v den konání akce, na místě od 13:00 hodin.
 
REGISTRACE: Registrace závodníka | (sport-reg.cz)
 
Prosíme všechny, kdo nás chtějí podpořit o registrace předem, snížíme tak tlak a frmol na místě a vy si tak užijete bez stresu čas a doprovodný program, který pro vás jako každý rok chystáme.
 
Harmonogram:
  • REGISTRACE na místě: od 13 hodin
  • START dětský závod 0,5 km: 14:00
  • START TRASA PODPORY: 14:30
  • START HLAVNÍ TRASA  5 a 10 km: 15:30
 
Běh se již tradičně uskuteční v areálu UHK (budova A, Hradecká 1227/4) a jeho blízkém okolí. Čekají Vás hlavní běžecké trasy dlouhé 5 km a 10 km, a i v tomto ročníku pro Vás chystáme procházkovou trasu podpory, která je dlouhá 2,5 km. Trasa podpory je doprovodná trasa, určená zejména pro nesportovce, maminky s dětmi a všechny, kteří chtějí akci podpořit a užít si fajn odpoledne. LETOS NOVINKA – běžecká trasa pro děti – 0,5km.
100% výtěžku ze startovného jde na činnost organizace NOMIA, z.ú.
Výtěžek této akce půjde na pomoc obětem násilí a jiných tragických událostí. Na přímou terapeutickou práci, kterou poskytujeme zdarma, k nákupu diagnostických pomůcek pro práci psychologů s týranými, zneužívanými a zanedbávanými dětmi a dalšími oběťmi násilné trestné činnosti.
Během odpoledne Vás bude čekat nejenom samotný běh, ale také doprovodný program, který bude bavit jak malé, tak i velké!
Cena startovného bude 250 Kč na hlavní trasy, na dětskou trasu 100,- (v ceně startovného je zahrnuto drobné občerstvení, startovní čísla, čipy, medaile…).
Na pěší trasu podpory je startovné dobrovolné.
O dalších podrobnostech (program, doprovodné akce a další) Vás budeme průběžně informovat zde u události.
Přijďte si udělat radost, zaběhat, projít s rodinou, přáteli a zároveň udělat trochu dobra.
1.Máj = lásky čas. Den LASKAvosti.
Kontakt na organizátora: , 734 592 747


Hradec Králové

kampus Univerzity Hradec Králové

Termíny

1.5.2024

13:00
Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Nahlásit špatný termín »

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme