Víme, co jíme?
Seminář o kvalitě potravin s Ing. Janou Lukešovou, majitelkou restaurace Bazalka, který se koná u příležitosti Evropského dne spotřebitelů.
Od 15:00 hodin workshop Vaříme z biopotravin – nutná registrace na email: .
Od 17:00 hodin přednáška Biopotraviny základ zdraví.
Hradec Králové
Centrum celoživotního vzdělávání, Wonkova 1262/1a
Centrum celoživotního vzdělávání, Wonkova 1262/1a
Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.
Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle
s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní.
V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program
Knihovna města Hradec Králové