VČERA, DNES A ZÍTRA - ZRUŠENO!


Včera, dnes a zítra aneb večer s Felixem Holzmannem
Nejlepší scénky legendárního komika v podání herce Davida Šíra, kterému jako jedinému dal rodina Felixe Holzmanna svolení "vtělovat" se do komika, protože David Šír je v roli Felixe Holzmanna skvostný.
"Mysleli jsme, že Felix Holzmann umřel, a on žije!", s těmito slovy odcházejí diváci z představení, kde opět slyší známý hlas a vidí grimasy věhlasného Felixe Holzmanna, protože Šírovo představení je jedinečný revival scének geniálního komika.
"Z dětství jsem znal jeho scénky z kazetových nahrávek, a když jsem dospěl, tak jsem se svým tátou natočil jeden takový výstup do online soutěže. Mělo to tehdy velký úspěch a kolegové z branže i úplně cizí lidi mi začali volat, jestli toho mám víc. Navrhovali mi, abych vytvořil celovečerní představení a jezdil s ním po České republice. To ovšem nešlo bez souhlasu rodiny a držitelů autorských práv, tak jsem dceři a manželce Felixe Holzmanna poslal záznam mého vystoupení a požádal je, zda bych mohl hrát jeho scénky živě na jevišti", říká David Šír o vzniku představení.
Pořadatelem akce je agentura Starman

Hradec Králové

Sál Filharmonie Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme