Uši pro princeznu


Haničko, ty zpívej radši potichu! Pepíčku, polož na chvíli tu flétničku. Už se vám někdy stalo, že lidé kolem vás nedocenili vaše hudební nadání? Ludvík je kluk, kterému se líbí jedna princezna. Docela nadaná princezna. Sám je z hudební rodiny, ale staví se k tomu po svém, a tak mu okolí moc nevěří, ale copak existuje jen jeden správný přístup k hudbě a jen jedna cesta k srdci princezny?
Více informací

Hanička, you should sing quietly! Pepíček, put that flute down for a while. Has it ever happened that the people around you did not appreciate your musical talents? Ludvík is a boy who likes a certain princess. Quite a gifted princess. He himself is from a musical family, but he approaches it in his own way, and so his close ones don’t believe him much, but is there only one right approach to music and only one path to the princess’ heart?
More information

Hradec Králové

Místo: Strečový stan před Divadlem Drak

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme