Trojjedinost v nás

Každý z nás se občas ocitl v situaci, kdy se cítil vnitřně ,rozervaně´. Bylo to proto, že hlava měla jiný názor než srdce a chování se možná navíc ubíralo svým vlastním směrem. Když se totiž naše hlava neshoduje s cítěním, cítíme se v nepohodě a to naprosto opodstatněně. Každá část naší bytosti jde jiným směrem a tím se ocitáme ve velkém vnitřním pnutí.

Jen málokdo z nás, k vlastní škodě, má sjednocené myšlení, cítění a jednání. A tato vnitřní nejednotnost vede k oslabení svých sil, protože velkou část své síly vyplýtváme na vlastní vnitřní šarvátky a přetahování.

Pouze náš vnitřní soulad nám umožní využití veškerého svého potenciálu. Cesta k tomuto souladu nás sice může stát úsilí – úsilí, které se však nevyčíslitelně vrátí zpátky.

Seminář Trojjedinost v nás je o uvědomění a seznámení se s našimi třemi aspekty – myšlením, cítěním a jednáním. V jeho průběhu si zmapujeme, jak na tom jsme my sami. Také navážeme kontakt s velmi moudrou a důležitou a přitom tak často opomínanou částí sebe sama.

Seminář vede Ludmila Pražáková – terapeutka a léčitelka s mezinárodním přesahem, zakladatelka terapeutického centra Sluneční vítr. Má více než třináctiletou praxi jako psychoterapeutka v pražské psychiatrické nemocnici Bohnice, kde si našla svůj osobitý a jedinečný přístup k práci. Jako léčitelka pracuje bezmála 20 let. Střípek její práce je zachycen v dokumentu Theodory Remundové Když v tom jedou ženy.

Více info a přihlášky: tel. 601 323 989, e-mail: , www.slunecnivitr.cz
Hradec Králové

Abeceda poznání, Malé náměstí 129

6 minut

dobrovolná

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme