TRAIT(s) / LINE(s)


Inscenace LINIE, inspirovaná díly malířů Joana Mira a Vasilije Kandinského, je grafická cirkusová esej, v níž se představuje artistka na speciálním cirkusovém kole tzv. Cyr wheel. Inscenace svou formou i jevištními prostředky, od kola až po manéžové uspořádání hracího prostoru, zkoumá, co dělá cirkus cirkusem. V rytmu exploze forem a barev se pomocí cirkusového nářadí hravě píše a kreslí pohyb typický pro cirkus. LINIE je inscenace, jež za pomoci uměleckých prostředků ohledává hmotu, která se jejím prostřednictvím sama stává uměním.
Více informací

LINE(s) is a graphic circus essay.Inspired by the works of painters Joan Miro and Vassili Kandinsky, TRAIT(s) features a circus artist on the wheel Cyr. In its form and in its purpose, from the device to the circular public address, this show explore the circle to explore what makes the circus. To the rhythm of the explosion of forms and colors, under the action of the apparatus, the circus movement is written, is drawn. LINE(s) is a show whose art is matter.
More information

Hradec Králové

Místo: Studio Labyrint Divadla Drak

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme