The Valentines + The Atavists + support: Serge X


Po vítězství ve Startéru Radia Wave, českém finále Eurovize a několika letech na scéně vydává indie-popová kapela The Valentines svou první desku You All Look Beautiful When You Dance, která vyjde na začátku dubna a kapela ji pokřtí hned třikrát: v Praze, Brně a Hradci Králové.
 
Hradečtí rockeři The Atavists letos slaví deset let na scéně. Chytlavé melodie a riffy kapele zajistily nejeden úspěch v podobě hraní na předních festivalech, předskakování zahraničním hvězdám nebo dvou cen Anděl a jedné neproměněné nominace. Kapela však vždy zůstala věrná svým kořenům a ve své zkušebně, která vypadá jako smětiště elektroodpadu, aktuálně chystá písničky na své už čtvrté album. Několik novinek otestuje na domácím publiku v Hradci Králové.
 
O opening večera se postará kapela Serge X.


Hradec Králové

PAVIJAn PUB

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme