Symphonic Queen

Zdroj: Mountfield HK

Jedinečná akce Queen Symphonic, kterou organizuje hokejový klub Mountfield HK, a. s., startuje v pátek 19. prosince ve 20:00 na zimním stadionu v Hradci Králové.

Těšit se můžete na největší rockové hity jedné z nejslavnějších a nejlepších skupin v historii. Filharmonie Hradec Králové zahraje mimo jiné songy We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Muset Go On, Bohemian Rapsody, Barcelona, A Kind Of Magic, I Want To Break Free, Don´t Stop Me Now, Who Wants To Live Forever, Radio Gaga, Under Pressure, I Want It All či Bicycle Race.

O všechny tyto světoznámé sklady se postará Petr Julíček, Tomáš Badura, Tomáš Krejčí, Aleš Procházka (vokální kvartet Q vox), Hana Škarková (soprán), Marek Olbrzymek (tenor), Jiří Sova (kytara solo), Miloš Machek (dirigent) a samozřejmě Filharmonie Hradec Králové.

Předvánoční večer na hradeckém zimním stadionu bude stát za to, a Vy byste u toho neměli chybět. Vstupenky jsou k dispozici ve dvou cenových relacích – sezení na tribunách za 399 Kč, sezení na ploše za 499 Kč. Vstupenky si lze pořídit od pátku 31. 10., a to třemi různými způsoby. Jejich nákup bude možný tradičně online, na pokladnách zimního stadionu v otevírací době, a navíc v Informačních centrech v Hradci Králové.

Hradec Králové

Zimní stadion Hradec Králové, Komenského 1214/2

Sezení na tribunách za 399 Kč, sezení na ploše za 499 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme