Střední škola sochařská a kamenická Hořice: „Šutrácký věk “

I letos jako v předešlých dvou letech je v galerii u Přívozu možné zhlédnout práce žáků Střední školy sochařské a kamenické Hořice. Výstava pojmenovaná „ 21. st. - Šutrácký věk “ má charakter přehlídky, poněvadž je rozdělena na dvě paralelně probíhající výstavy. Druhá expozice bude v Galerii AMB v kostele kněze Ambrože na Ambrožově ulici. Výstava představuje průřez roční práce studentů sochařství, restaurování, malby a geotechniky a jak napovídá název, je na co se dívat. V prostorách galerie uvidíte příklady aplikace moderních technologií v kamenoprůmyslu (programování CNC, 3D modeling, vizualizace, realizace), trendy v současných výtvarných disciplínách (sochařství, plastická tvorba, monumentální tvorba v exteriéru a interiéru, užitá malba) a v oblasti obnovy a ochrany kamenných památek (restaurování, kopie a polychromie).
Přehlídka vzhledem ke svému rozsahu proběhne ve zkráceném týdenním termínu. Vernisáž se koná 4. září v 17:00 hod. v galerii U Přívozu.

Sutracky-vek.pngSutracky-vek.png

 

Hradec Králové

Studijní a věděcká knihovna HK | Galerie U Přívozu

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme