Strategie vyjednávání

Strategie vyjednávání



Termín: 11.4.2013, od 9:00 - 15:30 hodin

Místo: Škroupova 631, 500 02 Hradec Králové 2

Lektor: PhDr. Vojtěch Bednář

Cena: 2 600,- Kč bez DPH (3 146,- Kč vč. DPH)

Cíl semináře:
Na našem semináři strategií vyjednávání se dozvíte, jak správě zvolit, připravit a použít strategii pro vyjednávání. Naučíte se také rozpoznat nejběžnější strategie protistrany, správně a efektivně na ně reagovat, vést vyjednávání k pozitivnímu, pro všechny přijatelnému výsledku. Zvítězit! Seminář kombinuje teorii a praxi, je založen na řadě praktických postupů, příkladů a best practices. Jeho součástí jsou podklady pro účastníky, zpětná vazba a její vyhodnocení. Poskytujeme také odborné poradenství na podporu vyjednávání.


Program semináře:
- Typy vyjednávání a jejich zvláštnosti
Dozvíte se, jaké jsou druhy vyjednávání, jaké jsou naše pozice a možnosti v nich, co lze od různých typů vyjednávání očekávat a jak je rozpoznat.


- Vybrané strategie vyjednávání
Popíšeme vám nejčastěji používané strategie vyjednávání. Odhalíte jejich silné a slabé stránky. Dozvíte se, kdy je můžete použít, a jak s nimi pracovat tak, aby vám sloužily.


- Příprava vyjednávání a volba strategie
Dozvíte se, jak správně zvolit strategii pro vyjednávání. Naučíme vás připravit se na vyjednávání, seznámíte se s jednoduchými pomůckami a triky, které vám zajistí, že při vyjednávání nezůstanete na holičkách.


- Použití strategie a průběh vyjednávání
Provedeme vás správným nasazením a využitím zvolené strategie ve vyjednávání. Dozvíte se, jak strategii nasadit, ale také jak rozpoznat strategii protistrany. Naučíte se správě reagovat na kroky protistrany, otipovat a odhadnout její chování, správně ustoupit, či naopak zaútočit tak, aby výhoda zůstala na vaší straně.

Pro koho je seminář určen:
Seminář je určen pro všechny, kteří chtějí zdokonalit své předpoklady pro konstruktivní řešení problémových situací a konfliktů, osvojit si osvědčené postupy překonávání nepříjemných momentů při jednání a naučit se vyjednávat co nejlepší podmínky. Dále je určený všem manažerům vedoucím týmů, specialistům či výkonným pracovníkům, kteří si chtějí rozšířit znalosti v oblasti jednání s partnery a také tomu, koho téma strategické vyjednávání zajímá.



O naplněnosti (realizaci/zrušení) kurzu se rozhoduje týden před konáním. Doporučujeme zaslat přihlášku v dostatečném časovém předstihu. Děkujeme za pochopení.



Kontakt: Bc. Gabriela Mikulecká, , 773 695 306
Hradec Králové

Škroupova 631, Hradec Králové, 500 02

6 minut

2600,-

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme