SPRINT BIKE - poslední prázdninová jízda 2015

SPRINT BIKE - poslední prázdninová jízda 2015

V neděli 30.8.2015 proběhne v Hradci Králové tradiční závod dětských odrážedel, koloběžek a kol pro děti do 10ti let ( včetně.-) Minulého ročníku se zúčastnilo téměř 200 závodníků ( nejmladší závodník měl 11 měsíců ! .-) Jako předskok pro SPRINT BIKE 2015 proběhne také akce "Bezpečně na kole s VZP ČR"

S příchodem jara se neprobouzí pouze příroda, ale i spousta cyklistů. V rámci propagace zdravého životního stylu k tomuto ekologickému způsobu dopravy přichází na chuť spousta lidí. Ne všichni ale ví, co všechno na kole a na sobě musí mít, aby jejich cesta do práce nebo školy byla co nejbezpečnější. 28.–29. 4. se to můžete dozvědět od Cyklohlídky bezpečnosti s VZP ČR. Ta bude na frekventovaných cyklostezkách v Královéhradeckém a Pardubickém kraji kontrolovat, zda se svou výbavou neohrožujete sebe a ostatní účastníky provozu a radit, co byste měli zlepšit. Dostanete letáček, kde se dočtete vše o povinné výbavě. Zodpovědní cyklisté budou odměněni dárky od hlavního partnera VZP ČR a ve vybraných městech i od partnera Šmídl. Zároveň se mohou zúčastnit soutěže. Děti obdrží zdravou svačinku a poukaz na startovní číslo na akci SPRINT BIKE - Poslední prázdninová jízda.

Harmonogram akce:
do 10:00  zahájení akce a akreditace závodníků
10:00 - první starty
13:00 - vyhlášení vítězů
Účastníci mají možnost zasoutěžit si také s Honzou Hruškou
 
Pro všechny je přiravený bohatý doprovodný program

 

Více informací na www.sprintbike.cz

Hradec Králové

Zóna Hypertesco, Rašínova 1669

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
obrazek SPRINT BIKE - poslední prázdninová jízda 2015

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme