Smrtislav (solo) & Jakub Šmucr


Strejda Smrtislav se rozhodl dát si letos na podzim pár štací po místech, který má rád. Je jasný, že se zase můžete těšit na český texty, kterým dominuje láska a maximální optimismus. Vlastně ne, spíš temnota s trochou nadsázky a humoru. Smrtislav je od teď jen a pouze Tuzex, kterého znáte z působení v kapelách Sunshine, Vanessa anebo z jeho vlastních projektů jako Scissorhands a Super Tuzex Bros. Smrtislav si pro tohle svoje menší turné připravil nový songy. Už můžeme začít taky vyhlížet jeho novou desku, která vyjde příští rok.

Hostem všech zastávek bude Jakub Šmucr, dřívější frontman dnes už nehrajících metalových Shogun Tokugawa. Ten vyměnil nekonečný úrazy na pódiu a všeobjímající pískání v uších za poklidnou akustickou kytaru a intimní atmosféru kaváren. Letos vydal vlastním nákladem a formou audiokazet (!) svou první desku s názvem Někam dál.

Hradec Králové

Klub č. p. 4

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme