Skautská výstava při Národním skautském jamboree


Rádi bychom Vás všechny pozvali na Skautskou výstavu, která se bude konat na Masarykově náměstí v Hradci Králové od 2. do 8. května.

Tato výstava je nejen pro skauty, ale i pro širokou veřejnost, prostě kohokoli, kdo má zájem o malé nebo větší nahlédnutí do skautského světa. Cílem této výstavy je ukázat jak skauting pomáhá v rozvoji osobnosti jednotlivců a vytváří silné komunity.
Slavnostní zahájení se bude konat 2. května v 17:00 za účasti vedení města Hradec Králové a Skautského národního jamboree, při jehož příležitosti se výstava koná. Bude to skvělá příležitost dozvědět se více o skautingu.
Na slavnostním zahájení bude také hrát Skautská kapela, můžete se těšit na skvělou atmosféru s hudbou.

Tak neváhejte a přijďte se podívat! Těšíme se na vás.

O Národním skautském jamboree:
Národní skautské jamboree je celorepublikovým setkáním skautů a skautek ve věku od 10 do 16 let, které probíhá za podpory dobrovolníků starších 15 let.
Základní myšlenkou je založit tradici, která podpoří družiny, ale i jednotlivce. Tradici, která povede nejen k posílení družinového ducha, ale i k poznání nových přátel, načerpání svěží inspirace a získání chutě rozvíjet se nejen na skautské cestě.
Takto velké národní setkání se naposledy uskutečnilo v roce 2008, je to tedy už téměř 15 let, kdy se naposledy setkali skauti a skautky z celé České republiky. Bez nadsázky akci označujeme za akci roku 2023, u které by žádný skaut ani skautka neměli chybět

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme