Scalp, Cripplekorps, Conquestio


Přijď si užít vysoce oktanovou muziku na punkový večírek zasloužilých, ale přitom stále ne příliš známých stálic HC/Punk undergroundu.

Scalp
Pětice punkáčů ošlehaných krutými vichry severu přijede z Liberecka ukázat, jak zní lehce zmodernizovaný devadesátkový hc/punk.

Cripplekorps
Trojice z Prahy a jejího okolí hrne živelný hc/punk s rock and rollovým feelingem. Rozpoznávací znamení jsou černé brýle, motorkářské boty a vtipné a kousavé texty frontmana Mikuse.

Conquestio
Veteráni pardubické scény na návštěvě v Hradci. Pekelná crustová jízda plná epických kytarových pasáží. V jádru je to stále crustpunk jak blázen, na povrchu ovšem lehce přebroušený špinavým rock and rollem, a přelakovaný metalovým nátěrem.

Hradec Králové

Bajkazyl Hradec Králové

Termíny

24.5.2024

19:00
Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Nahlásit špatný termín »

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme