Sbírka pro Restart shop v Hradci Králové už podruhé

Zdroj: Prostor PRO | Sbírka pro Restart shop v Hradci Králové už podruhé

Druhý ročník sbírky pro Restart shop pořádá Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež KLÍDEK (NZDM KLÍDEK), které je součástí malšovické obecně prospěšné společnosti PROSTOR PRO, od pondělí 30. března do pátku 3. dubna, vždy od 10 do 16 hodin v sídle organizace PROSTOR PRO v Hradci Králové – Malšovicích, ul. Čajkovského 1861 (naproti Centru Mladých).

Darované věci mohou zájemci přinést do sídla organizace PROSTOR PRO na ulici Čajkovského 1861 (naproti Centru Mladých), kde je předají sociálním pracovníkům. Předmětem sbírky jsou veškeré nepotřebné věci jako oblečení, šperky, sportovní potřeby, bytové doplňky, knížky, hračky, nádobí a další (předmětem sbírky pak není například jídlo a léky). Podmínkou je, aby veškeré věci byly neponičené, funkční a čisté. Výtěžek z prodaných darů poputuje, stejně jako v loňském roce, na podporu nízkoprahových klubů pro mládež.

Hradec Králové

Rodinné centrum POHODA, Čajkovského 1861 (naproti Centru mladých)

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme