Rock for People

Rock for People je jedním z nejoblíbenějších letních open-air festivalů v České republice. Od prvního ročníku v roce 1995 se festival konal v Českém Brodě a od roku 2007 se přestěhoval do nepoužívaných prostor na letišti v Hradci Králové, kde uvítal mnoho zahraničních, českých a slovenských interpretů.

Festival zahrnuje hudbu v žánrech rock, indie, punk, hardcore punk, metalcore, elektronic, ska, metal, pop, hip hop, drum and bass, dubstep, ale také divadla, diskuse, workshopy, street food zónu, hry a mnoho dalších aktivit.

Předchozí ročníky přivítaly The Prodigy, Muse, Massive Attack, Thirty Seconds to Mars, Arctic Monkeys, My Chemical Romance, Pendulum, Morcheeba, Bullet for My Valentine, Kaiser Chiefs, Faith No More, Bastille, The Offspring, Skunk Anansie, Parkway Drive, The Killers, Limp Bizkit, Chvrches, The 1975, Nero, Netsky, Chase and Status, A Day To Remember, Beatsteaks, Placebo, Ska-P, Manu Chao, Billy Talent, Basement Jaxx, Sum 41, Bloc Party, Static-X, The Hives, Paramore, Enter Shikari and mnoho dalších.

Hradec Králové

FestivalPark Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme