Revizor

Nemaluj revizora na zeď! Kontrolní komedie pro všechny, kteří se nemají čeho bát.

Klasika, kterou znáte z hodin literatury, ale je všechno jenom ne nudná. Satirická komedie zasazená do prostředí ruského provinčního městečka, kde vládnou úplatní, nevzdělaní a zkažení úředníci, kteří nakonec doplatí na svou touhu po moci, se opírá o reálnou situaci Ruska první poloviny 19. století. Hra nezobrazuje žádné skutečné osobnosti a veškerá podobnost se současnou dobou a lidmi, které možná znáte, je čistě náhodná.

Hru v překladu Zdeňka Mahlera režíruje Luděk Horký. Zahraje Vám ho divadelní soubor Ty-já-tr z Prahy a vy si ji vychutnáte v nekuřáckém prostředí za stolem se svíčkou, kde si můžete dopřát k představení jídla a pití, co hrdlo ráčí a Country club nabízí.

Hradec Králové

CC Lucie Nová Hradec

120 minut

150 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme