Relaxační večer v aquacentru


Dne 4. listopadu nabídne hradecké aquacentrum jedinečný relaxační večer s barmanským programem. Relaxační večer začíná ve 20.30 a končí ve 23 hodin.
 
Barmanská show s efekty UV lamp a speciálně upravených zářících lahví a shakerů je jedinečné vystoupení plné dovedností, vzrušení a zábavy, kterou předvede profesionální barmanská agentura Bar & cocktail catering s.r.o. A to není všechno. Po celý večer bude návštěvníkům k dispozici mobilní bar s širokou nabídkou koktejlů k zakoupení.
 
Zpestření večera přinese i nabídka thajského masážního salónu Thai Touch, kde budou profesionální masérky dopřávat zájemcům krátké ochutnávky masáží. Atmosféru dokreslí romantická hudba, svíčky a celý prostor bude ozářen barevným osvětlením. Jídlo a pití je možné zakoupit v baru u vody.
 
Samozřejmostí relaxačních večerů je i vstup zdarma do Sauna & SPA zóny aquacentra, kde se kromě finské sauny nachází i ledová studna a venkovní atrium. V odpočinkové místnosti zurčí barevný vodopád na skle a k dispozici je i občerstvení přímo ve SPA zóně.
 
Tento tematický večer je určen pro osoby starší 15 let. Vstup je 160 korun pro všechny druhy platby bez jakýchkoliv doplatků. Vstupenky je možné zakoupit také v předprodeji, a to na recepci Městských lázní nebo na pokladně Plaveckého bazénu 50 m na Eliščině nábřeží 842. 
 
Věříme, že si návštěvníci užijí příjemný podzimní relax v útulném prostředí romantického aquacentra.
 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme