Putin lyžuje


Jevištní reportáž o nástupu Putina k moci a směřování Ruska k totalitě na motivy textů zavražděné ruské novinářky Anny Politkovské.
Hrají na podporu Ukrajiny. Vzdávají hold nesmírné odvaze čelit zákeřné válce. Hrají na počest Anny Politkovské, ruské novinářky, která zrození vraha přesně pojmenovala a zaplatila za to vlastním životem.
Více informací

An onstage report on Putin’s rise to power and Russia's move toward totalitarianism based on the texts of murdered Russian journalist Anna Politkovskaya.
They perform in support of Ukraine. They pay tribute to the immense courage to face an insidious war. They perform in honour of Anna Politkovskaya, a Russian journalist who precisely named it the birth of a murderer and paid for it with her own life.
More information

Hradec Králové

Místo: Plenér před Divadlem Drak

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme