Poznávej s Igráčkem - interaktivní výstava legendární hračky

Zdroj: OC Futurum | Poznávej s Igráčkem - interaktivní výstava legendární hračky

Výstava plná zábavy, soutěž o dovolenou pro celou rodinu a zmrzlina od KFC zdarma!

Zajímavosti z oblasti dopravy, zeměpisu, zvířecí říše, lidského těla, optiky, mechaniky a zvuku. A také hádanky, rekordy, velké Igráčkovo město a Igráčkova výrobní linka. Tato spousta zábavy čeká na děti v obchodním centru Futurum v Hradci Králové na výstavě, kterou provází oblíbená česká figurka Igráček. A nejedná se pouze o podívanou, u jednotlivých panelů se budou moci návštěvníci do výstavy přímo zapojit a vyzkoušet si vše na vlastní oči i uši. Jelikož první Igráček byl vyroben již v roce 1976 a u dnešních třicátníků byl oblíbenou hračkou, plnění úkolů si užijí jistě malí i velcí.


Výstavu opět doplňuje zábavný program plný her, soutěží, a navíc se zmrzlinou od KFC zdarma! Při nedělním hraní čeká na děti například Den rekordů s Igráčkem nebo Krasohrátky. Program začíná každou neděli od 14,00 hodin ve 2. patře obchodního domu. Tam také musí vhodit do slosovacího boxu svůj vyplněný soutěžní kupón všichni, kteří chtějí vyhrát dovolenou pro celou rodinu na Kolínské boudě v Peci pod Sněžkou. Pro výhru rodinného pobytu pro 4 osoby na 3 noci, se vstupem do bazénu a vířivky, je třeba správně odpovědět na 5 soutěžních otázek, odpovědi lze nalézt na Igráčkových deskách.

Hradec Králové

OC Futurum Hradec Králové

zdarma

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – MFK Karviná

více 31.3.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme