Poslední prázdninová jízda 2014

Zdroj: MMHK

V neděli 31.8.2014 proběhne v Hradci Králové tradiční závod dětských odrážedel, koloběžek a kol pro děti do 10ti let ( včetně.-) 

Akreditace závodu probíhá od 9:00 a první rozjížďka závodu začne v 10:00. Děti po dojetí dostanou malý dárek a vítězové budou odměněni pěknými cenami a medailí na stupních vítězů. Startovné je zdarma při registraci online (na webu www.sprintbike.cz) nebo symbolických 50 Kč při registraci na místě.

Těšit se můžete vedle závodů i na bohatý doprovodný program. K vidění bude vybavení hasičů i zdravotníků, kteří vedle ukázky své práce děti poučí o bezpečnosti na pozemních komunikacích. Nebude chybět ani malování na obličej, zábavné atrakce pro děti, střelba na fotbalovou branku nebo na basketbalový koš. Také se můžete těšit na různé sportovní aktivity, které si budou moci děti vyzkoušet.

Minulého ročníku se zúčastnilo více než 120 závodníků, nejmladšímu nebyl ani rok. Děti a jejich rodiče v aktivním životním stylu v neděli podpoří i cyklista Jan Hruška, český reprezentant v cyklistice a účastník závodu Giro d´Italia. Akci pořádá Asociace firemních sportů a zdraví, o.s.

Hradec Králové

Hradec Králové | Vyhrazený prostor u Hypermarketu Tesco, Rašínova Tř.

registrace online zdarma / 50 Kč na místě

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme