Pohádka sousedská

Jak to vypadá, když se dva hádají a nic nemá řád.
Tihle dva sousedé jsou skoro jako bratr se sestrou, co mají spolu dohromady jeden pokojíček. A stejně jako ti sourozenci se umí pořádně pohádat. Ale jsme v pohádce, takže jistě najdou způsob, jak se nakonec stát kamarády.

Myšlenkou představení je ukázat dětem, že i rozdílní lidé k sobě mohou najít cestu, a že je dobré respektovat druhé a zároveň zůstat sami sebou. Pohádka je autorským dílem Mgr. Petra Lišky a Jany Epikaridis, herců a zdravotních klaunů, kteří staví pohádku na spolupráci s dětmi a veselých písničkách.

RC Budulínek je místo, kde lze strávit příjemné odpoledne nejen pohádkou. Je to místo pro setkávání, kde si kromě pohádky může Vaše dítko dopřát i odpoledne her v herně a dospělí příjemně strávený čas nad kávou a zákuskem.

Držitelé rodinných pasů mají vstup zdarma.

Hradec Králové

RC Budulínek

60 minut

50 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme