Otevřený trénink s FCHK pro školy a veřejnost


Malšovická aréna nabídne divákům nevšední zážitek v podobě otevřeného tréninku A-týmu FC Hradec Králové. Akce se uskuteční v úterý 30. dubna od 10:00. Přístupná bude široké veřejnosti, která se může těšit nejen na všechny hráče klubu z města pod Bílou věží, ale také na všechny členy realizačního týmu.
 
Celou akcí bude příznivce hradeckého fotbalu provázet moderátor Ondra Novotný, kterého bude doplňovat tematická hudba. Nebude chybět ani maskot černobílého celku Pan Lízátko, který bude na tribunách rozdávat radost nejen mladým fanouškům. Tréninkový proces bude doprovázen řadou soutěží pro děti, které mohou vyhrát cenné suvenýry. Pro návštěvníky bude otevřeno občerstvení, které mohou na stadionu využít.
 
Tato událost je vhodná i pro rodiny s dětmi, v odpoledních hodinách se zde uskuteční i další akce pro širokou veřejnost – Hradecké Čarodějnice Pod Lízátky, kterou zaštítí město Hradec Králové ve spolupráci s agenturou Fox Media Solution s.r.o. V areálu arény budou všichni přítomní moci navštívit mnoho sportovních, ekologicky a edukativně zaměřených aktivit. Těšit se mohou také na hudební a taneční vystoupení žáků uměleckých škol, autogramiádu se známými sportovci, koncerty a soutěže pro děti i veřejnost.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme