Noc vědců

Přijďte si posvítit na vědu!
Přijďte si v pátek 25. září 2015 posvítit na vědu na Univerzitu Hradec Králové, kde se bude opět po roce konat celoevropská populárně-vzdělávací akce Noc vědců. Letos se bude většina experimentů, přednášek a workshopů týkat světla, protože tento rok je Mezinárodním rokem světla a světelných technologií.

Noc vědců začne v 18.00 hodin a skončí přesně o půlnoci v Objektu společné výuky (budova A) v univerzitním kampusu Na Soutoku (Hradecká 1227). V budově Pedagogické fakulty na náměstí Svobody 301 (budova C) poběží program Přírodovědecké fakulty pouze od 18.00 do 22.00 hodin.

V budově A bude pro návštěvníky kromě přednášek, pokusů a různých atrakcí připraven i koncert studentů Pedagogické fakulty a nabídka občerstvení. V případě příznivého počasí proběhne část programu v nově otevřeném studentském parku, který je součástí areálu Na Soutoku.

Hradec Králové

Univerzita Hradec Králové

6 hodin

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme