Nejen s kočárky okolo Milíře

Zdroj: Rungorun| Nejen s kočárky okolo Milíře

Srdečně Vás všechny zveme na sportovní akci pro celou rodinu do Hradce Králové, kde se 27.června 2015 uskuteční netradiční závod v běhu, sportovní chůzi na 8 km s kočárkem, sportovním vozíkem, či stavebním kolečkem.

Závod je určen pro širokou veřejnost, všechny věkové skupiny ,pro maminky, tatínky, prarodiče i celou rodinu.

Trať je možné proběhnout jako vítr, nebo si užít procházku lesem s celou rodinou a přitom zároveň navštívit nádhernou rozhlednu Milíř v hradeckých lesích.

Součástí  závodu „NEJEN S KOČÁRKY OKOLO MILÍŘE“  je i čistě běžecký závod „MILÍŘSKÁ OSMIČKA“, dále závod odrážedel a bohatý doprovodný program pro celou rodinu po celý den.Na vítěze v jednotlivých kategoriích čekají hodnotné ceny a tombola pro všechny registrované účastníky. Samozřejmostí na akcích rungorun.cz je i “ Kejta party v Bufetu u Vlka“.

Kategorie pro hlavní závod jsou: maminka, tatínek, babička, dědeček, dvojice: maminka a tatínek, babička a dědeček.

Trať závodu je vedena v krásném prostředí městských lesů, kolem rozhledny Milíř ve Vysoké nad Labem. Zde je kontrolní bod a dále zpět do cíle k rybníku Biřička. Věk Vaší ratolesti je omezen pouze tím, co se Vám vejde do kočárku/sportovního vozíku.

Věříme, že zažijete nezapomenutelný zážitek a strávíte tak den trošku jinak, netradičně.

 
Kde: Areál Biřička, Nový Hradec Králové
Trať: Délka 8 km, start na Biřičce, pláž u rybníka, dále městskými lesy k rozhledně Milíř ve Vysoké nad Labem, zde je kontrolní bod a po značené trase zpět do cíle. Trať povede po zpevněných i nezpevněných lesních cestách.
Časový limit: Pro dokončení závodu je stanoven limit 3 hodiny

Možnost bezplatného zapůjčení koloběžky od českého výrobce  koloběžek Kostka . S koloběžkou se můžete seznámit v centru závodu, projet si část, či celou závodní trať!  Na akci budou k zapůjčení dětská odrážedla, pro závod i na testování! Podmínkou pro účast v závodě odrážedel je vlastní cyklistická přilba!

Centrum Zdravého pohybu NW Live Vám při závodě nabídne možnost seznámení s technikou Zdravého běhu, nordic runningu a nordic walkingu, k dispozici walkingové i runningové hole – půjčovací i na prodej.

Více informací na http://www.rungorun.cz/zavody/kocarky-okolo-milire/

 

Hradec Králové

Trať závodu je vedena v krásném prostředí městských lesů, kolem rozhledny Milíř ve Vysoké nad Labem

290 Kč/osoba | 580 Kč/tým | do 4let 29 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
obrazek Zdroj: Rungorun| Nejen s kočárky okolo Milíře

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme