NaHraní - nChant Jazz


Kapela nChant Jazz hraje hravý jazz už od roku 2003. Všechny skladby jsou zpívané v jedno- až čtyřhlasých úpravách.  Karla Kotalová, Lada Holaňová a Jana Svobodová tvoří dokonale sezpívaný woman-čaft, který zpívá v mnoha zvukomalebných jazycích na cizí i vlastní poťouchlé texty. Hudební i jiný humor je vůbec nezbytnou složkou každého koncertu. Repertoár sahá od kořínků (swingové standardy) až k moderním výhonkům jazzu. Zakládajícími členy kapely jsou Radek Škeřík a Daniel Vlček. Za bicí soupravou se po Filipu Tománkovi a Vítu Skaličkovi pevně usadil Martin Votava.
 
Základní inspirací je tvorba světových jazzových zpěvaček (Diana Krall, Melody Gardot, Aga Zaryan, Zaz...). Takřka poznávacím znamením kapely se staly méně známé nebo neobvykle pojaté standardy. Mezi nejdůležitější počiny kapely patří úspěšný barokně-jazzový projekt Bach(a) Jazz, dvojí vystoupení na mezinárodním festivalu Jazz Goes To Town v Hradci Králové a stálé místo na jazzových pódiích východních Čech. Kapela má na svém kontě doposud čtyři natočená alba.
 
Karla Kotalová zpěv
Lada Holaňová zpěv
Jana Svobodová zpěv
Radek Škeřík klavír, akordeon
Daniel Vlček kontrabas
Martin Votava bicí
 
Rezervace míst na e-mailu
Vstupné 250 Kč (platba na místě v hotovosti)
 
Vstup do kavárny je z boční strany budovy FHK.
Otevřeno je 60 min před začátkem.


Hradec Králové

kavárna Filharmonie Hradec Králové Filharmonie Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme