Nádherné úterý


Hraje: Ivana Bílková
 
Když chceme, aby byl někdo ještě lepší, než je, udělejme mu radost, to je přeci jednoduché!
 
A tak se jedno nádherné Úterý rozhodne být ještě nádhernější než je a dá se do řeči s babičkou, která kdysi ztratila milovanou panenku. Úterý se rozhodne jí vyprávět, co se s její panenkou stalo a kolik lidských životů panenka ovlivnila.
 
Děti se tak setkají s holčičkou, která se lečí po nemoci, a díky panence se začne učit hrát na piano, s tatínkem, kterému se začne stýskat po svém chlapečkovi, který je na prázdninách u babičky. S krásnou slečnou, která namaluje krásný obraz. O klukovi, který si zatouží koupit a zasadit vlastní strom. Všechny tyto příběhy jsou dětem blízké, na první pohled dětsky naivní, ale dospělého diváka přimějí i k zamyšlení.
 
Poetickou pohádku, která využívá působivé vizuální efekty laterny magiky, zahraje dlouholetá členka Divadla Drak Ivana Bílková.
 
Sejdeme se v příjemném prostředí kavárny Artičok, kde pro vás bude jako vždy připravená výborná káva i spousta dobrot. Ty si můžete vychutnat i během představení.
 
Vstupenky se prodávají od 15 hod na místě, nebo si je můžete zajistit již nyní v předprodeji (viz „koupit vstupenky“ níže). Držitelé Rodinných pasů mají slevu. Děti do 1,99 let mají vstup zdarma.
 
Celková délka představení je cca 40 minut.
 
Akci podpořilo město Hradec Králové.
 
Pro děti ve věku 3 — 99 let
 
VSTUPNÉ 90 Kč, pro držitele Rodinných pasů 70 Kč

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme