Nábřeží sportu

Město Hradec Králové ve spolupráci s královéhradeckými sportovními kluby, tělovýchovnými a tělocvičnými jednotami připravilo na neděli 15. září 2013 již druhé odpoledne plné sportu.

Nábřeží sportu patří do akcí "Královéhradecká nábřeží" a také letos bude přehlídkou známých i méně známých sportovních odvětví, s možností jejich vyzkoušení.

Na pěti provizorních sportovištích jsou pro příchozí každého věku připraveny ukázky a exhibice nejen míčových sportů, tance, vodních sportů a bojových umění, ale i ostatních známých i méně známých sportovních odvětví. V pětihodinovém moderovaném programu na hlavním pódiu návštěvníci uvidí dvacítku atraktivních sportovních představení. Po celé odpoledne budou k dispozici ve více než padesáti stáncích zástupci hradeckých sportovních organizací, ve kterých se lidé také mohou setkat s úspěšnými královéhradeckými sportovci či trenéry.

Nábřeží sportu 2013 v Hradci Králové - program najdete pod článkem. 

Další pozvánka na neděli 15. září

Královéhradecká krajská asociace Sport pro všechny zve nejenom cyklisty na XII. ročník tradiční akce "Město na kolech", která se koná taktéž v neděli 15. 9. 2013. Start a cíl akce před plaveckým bazénem mezi 10 - 11 hodinou. Registrace účastníků od 8,30 hod. Akce je zaměřena na všechny jízdní prostředky s vlastním pohonem (kola, brusle, koloběžky atd.)

Hradec Králové

Eliščino nábřeží

vstup volný




Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – FK Teplice

více 25.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme