Na cestách s Petrem Voldánem - Londýn


Beseda s dlouholetým rozhlasovým zpravodajem a spolupracovníkem České televize Petrem Voldánem je zároveň živou nahrávkou pořadu Českého rozhlasu Hradec Králové a Pardubice.
 
Tentokrát navštívíme Londýn!
 
Poznáte oblíbená místa bývalého stálého rozhlasového zpravodaje v britském hlavním městě. Dozvíte se, kam chodil na anglické pivo a kde ho učil pít tmavý Guinness jeho předchůdce v Londýně Karel Kyncl, proč má rád místa kolem Temže, co si neodpustí v galerii umění Tate Modern? Kromě toho se s Petrem Voldánem podíváte do londýnských parků, do populární čtvrti Camden Town, Regent’s Parku za růžemi nebo na Kopec petrklíčů - Primrose Hill a dozvíte se, kde mají v Londýně orloj či jak změnily ráz města roztodivné mrakodrapy. A bude toho ještě mnohem víc.
 
Kapacita je omezena, proto je nezbytná rezervace míst: nebo +420 773 713 397. 
 
 
Vstup je zdarma 


Hradec Králové

Muzejní kavárna v Muzeu východních Čech

Termíny

14.5.2024

17:00
Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Nahlásit špatný termín »

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme