Myslivecký balls


V lese se sejdou čtyři zvířátka na pohřbu jejich kamaráda jelena. Ten umřel na AIDS. Tato zvířátka spolu strávila v lese mnohá spokojená léta.
Jelen zanechal před smrtí závěť, ve které si přál, aby jeho kamarádi zásadně změnili pohled na svět v tom, jak přistupují k ostatním i k sobě. Jelen se doznává, že byl nepřiznaný homosexuál a že ač navenek ostatní homosexuály utlačoval, tak s nimi měl zároveň potají poměr. Zvířátka se začínají pod tíhou emocí svěřovat se svými problémy. Uleví se zvířátkům?
Více informací

Four animals meet in the forest at the funeral of their deer friend. He died of AIDS. These animals spent many happy years together in the forest. The deer left a will before his death, in which he wished for his friends to fundamentally change their view of the world in how they treat others and themselves. The deer admits that he was a closet homosexual and that, although he outwardly oppressed other homosexuals, he also had secret affairs with them. Under the weight of their emotions, the animals start to tell the others their problems. Will the animals feel relief?
More information

Hradec Králové

Místo: Divadelní šapitó

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – MFK Karviná

více 31.3.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme