Muzejní noc v Galerii moderního umění


Večerní návštěva galerie a prohlídka výstavních expozic? Nejen to Vás čeká v rámci Muzejní noci v GMU od 18:00 do 23:00.
_____________________
V 19:00 proběhne v GMU performance Miloše Šejna s Davidem Helánem, po níž se uskuteční komentované prohlídky krátkodobých výstav s autory. Na terase GMU nebude chybět bar s překrásným výhledem na Hradec Králové.
Aby návštěvníci nezůstávali pouze pasivními pozorovateli, budou se moci vyjádřit i vyřádit tvůrčím způsobem motivovaným známým českým příslovím “Sůl nad zlato”. A jakou cenu má sůl pro uměleckou tvorbu? To zjistíte při krystalickém experimentu, ve kterém budeme kouzlit spolu s vodovými barvami. Zavítejte mezi 18:00 až 21:00 do výtvarného ateliéru GMU, máte se na co těšit!
_____________________


Hradec Králové

Galerie moderního umění

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme