Moskva - Dačnoje


Komorní dokumentární loutková inscenace ruské scénografky tvořící v Praze. Daria Gosteva vypráví o podivném domě pod smrky kousek za Moskvou. Ze vzpomínek se noří tajemný dům se studenou kuchyní postavenou z okenních rámů, se strmými červenými schody a s jeho bizarními obyvateli: zpívající buržujka, veterán afghánské války, sourozenci Dong a Jumbli a další zvláštní obyvatelé tohoto blízkého, a přece tak vzdáleného světa. Inscenace vznikla původně jako projekt domácího divadla.
Více informací

A documentary puppet production by a Russian scenographer working in Prague. Daria Gosteva tells the story of a strange house under the spruce trees outside Moscow. Out of memory emerges a mysterious house with a cold kitchen made of window frames and steep red stairs and its bizarre inhabitants and neighbours: a singing bourgeois, an Afghan war veteran, the Dong and Jumbli siblings and other strange inhabitants of this near and yet so distant world. Originally created as a home theatre project.
More information

Hradec Králové

Místo: Klub Divadla Drak

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme