Mladý talent Jan Schulmeister & klavír PETROF


Zaposlouchejte se do romantickýh tónů klavíru PETROF. Srdečně vás zveme na koncert jednoho z nejmladších členů PETROF Art Family, Jana Schulmeistera, který v prostorách PETROF Gallery představí skladby světových velikánů jako jsou J. S. Bach, L. van Beethoven, B. Smetana nebo např. C. Debussy.
 
Těšit se můžete na klavírní vystoupení českého geniálního pianisty, který za svou dosud krátkou hudební kariéru nasbíral více než třicet cen za první místa nebo absolutní vítězství z celého světa. Zastavte se na krásný klavírní koncert, který zpříjemní podvečer všem, kteří milují romantické tóny klavírů PETROF.
 
V rámci večera společně pokřtíme nové CD tohoto šestnáctiletého pianisty.
 
Vystupující
Jan Schulmeister – klavír
 
Program
Na koncertě zazní díla české i světové klavírní tvorby od J. S. Bacha, L. van Beethovena, B. Smetany nebo F. Liszta a dalších.
 
Jan Schulmeister
Patří již k šesté generaci hudební rodiny Černých; jeho přímý předek František Černý, zakladatel hudební tradice rodiny, byl zlonickým žákem Antonína Liehmanna a spolužákem Antonína Dvořáka.
 
Hře na klavír se Jan Schulmeister věnuje od pěti let. Na jeho domovské ZUŠ v Kroměříži, byl žákem Evy Zonové, od září 2020  začal studovat na Konzervatoři P.J.Vejvanovského v Kroměříži v klavírní třídě své maminky.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme