MENU LABoratory

Čtvrtý ročník interaktivní přehlídky audiovizuálního umění nabídne na dvou místech (automatické mlýny, pilnáčkova továrna) a ve dvou městech (pardubice, hradec králové) celkem čtyřdenní program zahrnující workshopy, výstavy, zvukové a obrazové instalace, koncerty, performance, přednášky, filmové projekce, praktické showcase či diskuze nad aktuálními podobami vizuální kultury.

Hlavní část programu bude realizována (5.-7.5. 2017) v pardubicích v areálu winternitzových mlýnů od architekta josefa gočára, kde se žánrově prolne potenciál nejen tuzemského nezávislého umění. letošní širší regionální charakter akce pak reflektuje nejen programově, ale i strukturálně organický vývoj současného umění a jeho činitelů.
Oba uvedené industriální areály se promění ve specifický kulturní prostor, který mohou návštěvníci postupně objevovat při rozvíjení svých uměleckých zájmů, experimentování či setkávání s předními českými i zahraničními umělci a jejich tvorbou. Pod vedením zkušených lektorů získají příležitost ponořit se do prozkoumávání audiovizuální tvorby (např. umělecká fotografie, field recording, vjing, zvukový hardware a software) či se seznámit se současnými trendy vývoje kultury, umění nebo občanského a uměleckého využití brownfields.

Informace o programu získáte na webu www.menumusic.cz nebo www.offcity.cz

#menulab #pilnackovatovarna

Akce se koná s podporou statutárního města hradec králové a je součástí projektů electroconnexion podpořeného ministerstvem kultury čr a offcity 2017 podpořeného ministerstvem kultury čr, statutárním městem pardubice a nadací české architektury.

Hradec Králové

Pilnáčkova továrna

127 minut

0

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme