MENU LABoratory

Zdroj: Menumusic.cz | MENU LABoratory

Ve dnech 26.- 28. března se unikátní industriální prostory bývalé Pilnáčkovy továrny na mýdlo a na Slezském předměstí v Hradci Králové promění v pomyslnou uměleckou laboratoř. Proběhne zde totiž druhý ročník přehlídky audiovizuálního umění pod názvem MENU LABoratory. Třídenní program nabídne workshopy, koncerty, performance, přednášky, výstavy, filmové projekce, žánrové showcase či diskuze nad různými podobami kultury. Původní industriální prostor spojený s výrobou se na omezenou dobu promění na bázi pop-up klubu v jedinečné kulturní zařízení. Svým návštěvníkům nabídne prostor pro sebeprezentaci, experimentování, rozvíjení svých zájmů, ale také místo, kde lze příjemně trávit čas při různorodých aktivitách či vlastní tvorbě.
Součástí programu tedy budou nejen zvukové a obrazové instalace, performance (Adéla Kudlová, Richard Janeček, Judita Levitnerová aj,) nebo vystoupení předních českých a zahraničních experimentálních umělců či hudebníků (Laura Luna & Michal Kindernay, John Lake, Tarnovski, HRTL aj.), ale také volně přístupný prostor, ve kterém se budou návštěvníci mohou zapojovat do prozkoumávání audiovizuální tvorby pod vedením lektorů (umělecká fotografie, djing, zvukový HW) či se seznámit se současným vývojem na poli umění a kulturní prezentace ( katedry FAMU, iniciativa Mlýny městu? aj.)


Kompletní program je k dispozici na webu www.menumusic.cz.

Hradec Králové

Pilnáčkova továrna, Pospíšilova 281/18

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme