MENU: BLOOD PACT, C4AT, LOWMOE, CHERNY CHLEB, JAZDA

V průběhu dvou večerů se do industriálních prostorách Pilnáčkovy továrny. Stane se tak díky místní iniciativě MENU, která před několika lety započala s kulturní revitalizací objektu. Nyní se navrací, aby v posledním autentickém prostoru objektu prezentovala to nejlepší ze současné hudební elektronické scény.

Kompletní informace naleznete na webu http://www.menumusic.cz

Comeback ve velkém stylu! Duo Paula Cantare a Yak Hottcutt jsou Blood Pact. Epický darkwave s kapkou elektra a spoustou lásky, kterou boří hranice mezi fanoušky elektroniky a příznivci čísel 666.
Vycházející techno talent C4AT letos vydal debutová nahrávku Strahov. Hudba pro ty nejšpinavější kluby věstí, že v současné době na české techno scéně možná nenajdete zvukově tvrdšího producenta.
Živá vystoupení audiovizuálního dua Lowmoe jsou nekompromisním přílivem energie. Sequencery, syntezátory, pedálové efekty.. Zvuk doprovází abstraktní i narativní vizuály, které nejsou jen doprovodem, ale organickou složkou projektu.
Polsko-ruské darkelektro duo lektronické duo Чёрный хлеб (Cherny Chleb), obohacují tuzemskou scénu o prvky, darkwave, post-witch a russian wave. Cherny Chleb si libují také v teatrální vizuální stránce svých vystoupení umocňující již tak docela hutnou atmosféru.
Live acid hudební projekt Jazda vystoupení pracuje s improvizací na syntezátory, samplery se kterými kouzlí dle podle aktuální nálady a atmosféry. Nevyzpytatelné dobrodružství jehož výsledkem nezřídka bývá rozjetá a ostrá rave party.
Hradec Králové

Pilnáčkova továrna (B7), Pospíšilova 281/18, 500 03 Hradec Králové

127 minut

200,-

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme