MARTIN LOEW: PATAGONIE - Divočina na konci světa


Jihoamerickými Andami až do Ohňové země. Neprostupné pralesy, hluboké fjordy, obrovské ledovce i blankytná jezera. Nejkrásnější národní parky Jižní Ameriky - skalní věže v Torres del Paine i monumentální hora Fitz Roy. A tučňáci také!

"Patagonie je opravdovým koncem světa. A to nejen tím nejjižnějším koncem světa amerického, ale tak nějak vůbec. Špička Jižní Ameriky je místem, odkud je Antarktida téměř na dohled. Blíže k ní se už na žádné jiné pevnině nedostanete. A ta blízkost je v Patagonii doslova cítit ve vzduchu. Navíc, jak to často na odlehlých místech bývá, krása a divokost přírody je tam nesmírná. Patagonie je snad nejfotogeničtějším koutem světa, jaký jsem dosud navštívil. Ostatně, uvidíte při diashow.", říká cestovatel Martin Loew.

Hradec Králové

Velký sál Adalbertinum Hradecká kulturní a vzdělávací společnost

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme