Malina Brothers

MALINA BROTHERS PŘEDSTAVÍ V HRADECKÉM ADALBERTINU NOVÉ ALBUM 
Když bratři Malinové, tedy banjista Luboš (Druhá Tráva), kytarista Pavel (Žalman a spol.) a houslista Pepa (Monogram) před několika lety vyslyšeli přání fanoušků a založili kapelu Malina Brothers, do které přizvali kontrabasistu Pavla Peroutku (Spirituál Kvintet), vypadalo to na jednorázový projekt. 
Dvě vyprodaná turné a ohlas příznivců je nakonec zavedli podruhé do nahrávacího studia. Výsledkem je aktuální album Malina Brothers & Charlie McCoy. 
A jak už název napovídá, do rodiny předních hudebníků české country a folku přibyl legendárním nashvillský muzikant Charlie McCoy (Bob Dylan, Elvis Presley, Simon & Garfunkel, Johnny Cash, Roy Orbison, Ringo Starr...), bez nadsázky označovaný jako nejslavnější světový hráč na foukací harmoniku. 
Nová nahrávka je citlivým mixem skladeb, které všichni hudebníci pečlivě vybrali. Na albu posluchači uslyší, stejně jako na debutu, například několik dalších písniček od východočeského rodáka Mirka "Skunka" Jaroše, jako Jsem holej, McLaren, nebo Jackson. Pět skladeb, z nichž dvě jsou úplně nové, přinesl McCoy. Ve zpěvu jednotlivých tracků se plynule střídá čeština s angličtinou. Kolekci zpívaných písniček doplňuje několik instrumentálek. 
Nové album Malina Brothers & Charlie McCoy kapela představí v rámci zimní TOUR 2016 a přiveze ho také v pondělí 21.března do Královéhradeckého Adalbertina. 

Video k novému albu: https://www.youtube.com/watch?v=cmOFXWhGHxM 

web: www.malinabrothers.cz 
facebook: https://www.facebook.com/MalinaBrothers/?fref=ts 
VSTUPNÉ V PŘEDPRODEJI 180,- KČ, NA MÍSTĚ 220,- KČ

Hradec Králové

Adalbertinum | Velký sál

180 Kč

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Slavia Praha

více 28.4.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme