Kunětické vinobraní 2015

V sobotu 19.9.2015 připravuje agentura festing již 3. ročník kunětického vinobraní na hradě kunětická hora. tato akce se již stává tradicí pro pomezí královéhradeckého a pardubického kraje.
stejně jako v minulých letech, je i letos vinobraní koncipováno tak, že není zaměřené jen na milovníky vína, ale na celé rodiny s dětmi, proto kromě široké nabídky ochutnávky českých, moravských a zahraničních vín na vás čeká i program pro děti v podobě dětského koutku s mnoha soutěžemi a jiných dětských aktivit. kromě toho se těšte na ukázky řemesel a bohaté občerstvení. po celý den akce je pro vás připraven kulturní hudební program. vystoupí kapely sabrage s juliánem záhorovským, ready kirken, písničkář michal horák, dětská zábavná show tv stars, mistři světa ve footbagu tomáš tuček a martin sládek nebo pop-rocková skupina w.a.f. na nádvoří hradu vám zahraje hradecká cimbálová muzika. pro návštěvníky je také zajištěna bezplatná kyvadlová doprava z hradce králové a pardubic a zpět. součástí vstupenky je i prohlídka hradu kunětická hora včetně mimořádné výstavy kostýmu a rekvizit z legendárního pohádkového seriálu arabela, který se z části natáčel i na hradě kunětická hora. všechny informace naleznete na www.kunetickevinobrani.cz.
už teď můžete zakoupit vstupenky v předprodeji za snížené ceny na www.predprodej.festinghk.cz, kde na vás čeká i novinka v podobě vstupenky all inclusive pro jednotlivce nebo pro dva.

základní vstupné 199 kč, v předprodeji 160 kč
snížené vstupné 149 kč, v předprodeji 120 kč
rodinné vstupné 499 kč, v předprodeji 450 kč
all inclusive pro jednoho 599 kč, partnerské all inclusive 999 kč.

all inclusive k zakoupení pouze v předprodeji. co vše vstupenka obsahuje najdete na www.predprodej.festinghk.cz.

přijďte na tuto jedinečnou akci a odneste si skvělý zážitek. těšíme se na vaší návštěvu!!

tým festing
Staré Hradiště

Hrad Kunětická hora

10 minut

základní 199, snížené 149, rodinné 499

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!

Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme