Koncert Alexandrovci

Alexandrovci

Slavný pěvecký soubor ALEXANDROVCI vystoupí znovu v České republice v rámci letošního evropského turné.

Sto dvaceti členné světoznámé těleso se do našich sportovních hal vrátí po dvou letech se sólisty Vadimem Ananěvem a Borisem Dyakovem a navíc se speciálním hostem – Valérií „Lery“ Kurnuškinou, teprve osmiletou sólistkou, jejíž vystoupení sklízí ovace ve stoje. Jako tradičně se souborem zazpívají české hvězdy: tentokrát pozvání přijala jedna z nejúspěšnějších českých zpěvaček Helena Vondráčková a muzikálová zpěvačka Michaela Nosková.

Program nabídne kromě očekávané ruské klasiky – Kalinka a Kaťuša – také taneční vystoupení a moderní repertoár. S Helenou Vondráčkovou Alexandrovci zazpívají hit z muzikálu Mamma Mia! The Winner Takes It All od skupiny ABBA (s českým textem A ty se ptáš, co já) a s Michaelou Noskovou připomenou rockovou baladu skupiny Queen, Who Wants To Live Forever.

Vstupenky jsou v prodeji v cenách od 290 Kč do 1490 Kč v prodeji v sítích Ticket Art aTicketPortal. Turné u příležitosti 70. výročí osvobození a konce 2. světové války se koná pod záštitou prezidenta republiky Miloše Zemana.

Hradec Králové

Zimní stadion | 1. hala

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.
Více informací a program

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc

více 5.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme