JUNIOR cup VOJENSKÉ POJIŠŤOVNY – 5. ročník dětských cyklistických závodů

Den našlapaný závody a zábavou pouze pro děti proběhne již popáté v Hradci Králové v příjemném prostředí Šimkových sadů. Již pátý ročník prestižní cyklistické akce pro děti s názvem Junior Cup Vojenské pojišťovny se uskuteční 20. 8. 2023. Jak už se stalo tradicí, na start se děti mohou postavit hned dvakrát.

 

Dopoledne v 10 hodin proběhne nepovinná časovka pro ty, kteří si chtějí zazávodit více a ještě si vyjet dobrou startovní pozici na hlavní závod, který začíná v pravé poledne. Dopolední časovka má z technických důvodů limitovanou kapacitu startujících! Stejně jako v předchozích ročnících, nebude chybět ani start handicapovaných dětí na handbiku.

Jak uvádějí organizátoři ze společnosti SPORT asistent s.r.o., na závodní trati bude na děti čekat spoustu zajímavých překážek, které budou mít vždy i bezpečnou objízdnou trasu pro ty, kteří si na ně netroufnou. Pokud mají závodníci na dopoledne, případně odpoledne jiný program, mohou se rozhodnout pouze pro účast v jednom ze závodů. Současně pořadatelé dodávají, že na každého závodníka čeká sladká odměna a na ty, kteří se pustí do závodu s hromadným startem, i pamětní medaile. Tři nejlepší v každé kategorii se mohou těšit na věcné ceny od partnerů závodu a originální skleněnou trofej vytvořenou pouze pro tento závod. Nebude chybět ani tradiční losování o dres podepsaný legendárním Mathieu van der Poelem.

Celým závodním dnem bude děti provázet Jan Hruška, jediný česká držitel růžového trikotu z Giro ďItalia a účastník všech světových Tour. Honza bude všechny děti startovat na časovce a fandit v hlavním závodě. Během celého dne bude pro děti a jejich doprovod připraven bohatý program, kde na závěr celé akce bude připravena Biketrailová show Martina Šimůnka, který se pyšní titulem mistra světa v Biketrailu. Předposlední srpnový víkend si tak vyhraďte pro své děti a přijďte je podpořit na závody šité pouze pro ně a užít si JUNIOR cup VOJENSKÉ POJIŠŤOVNY!

Více informací a přihlášky na závod naleznete na www.juniorcup.net

Hradec Králové

Šimkovy sady Hradec Králové

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

Romeo a Julie | Charles Gounod

více 23.3.2024 :  Bio Central | Velký sál, Hradec Králové (Kino)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme