Hradecké aquacentrum o podzimních prázdninách s bonusem


Podzimní prázdniny 2023 jsou na školách ve čtvrtek 26. a v pátek 27. října. S víkendem mají děti 4 dny volna. Pokud přemýšlíte, jak své děti zabavit, můžete navštívit hradecké aquacentrum v Městských lázních.
 
SNHK, která krytý plavecký areál provozuje, připravila pro návštěvníky během podzimních prázdnin bonus 20 minut zdarma navíc ke každému vstupu. Akce potrvá od čtvrtka 26. do neděle 29. října 2023 a platí pro všechny návštěvníky, ať už si zakoupí jednorázový vstup v pokladně, nebo využijí svoje čipové hodinky. Bonus bude také započítán návštěvníkům plaveckého bazénu, kteří projdou v plavkách spojovací vyhřívanou chodbou do aquacentra.
 
Návštěvníci si můžou užívat všechny atrakce aquacentra – vlnobití v rekreačním bazénu, perličkový i 37°C teplý vířivý bazén, bazén s podvodními masážemi ve tvaru podkovy, tobogán dlouhý 82 m se světelnými efekty a ti nejmenší dětský bazének s umělou říčkou a vodní skluzavkou.
 
Pro podzimní dny se určitě bude hodit i návštěva parních kabin s vonnými esencemi či Sauna & SPA zóny (finská sauna, venkovní atrium, ochlazovací bazének, ledová studna, odpočívárny).
 
Bar u vody nabízí během podzimních prázdnin pizzu s rozlévaným nápojem za akční cenu. Jídlo a pití dostanete i v bistru nad vodou.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – FK Teplice

více 25.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

Vynález zkázy

více 26.5.2024 :  Kino Centrál | Velký sál, Hradec Králové (Kino)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme