Hradec Králové Open 2022


Hradec Králové Open 2022 - WDSF International Open - Mistrovství světa v tanečním sportu profesionálů v 10 tancích

Je to historicky poprvé, kdy se Mistrovství světa profesionálů v 10 tancích uskuteční v České republice a to v Hradci Králové. V sobotu 27. 8. 2022 se uskuteční WDSF Mistrovství světa v 10 tancích profesionálů, kdy během soutěžního dne proběhnou vyřazovací kola. V rámci galavečera, který proběhne od 19:00 hodin se můžete těšit na skvělé výkony tanečních párů, které se probojovaly do finále Mistrovství světa, kde budou tančit zástupci z Japonska, Estonska, Itálie, Maďarska a dalších zemí, mají také nejvyšší ambice taneční páry z České republiky. V rámci večera vystoupí vítěz ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT 2021 „Dance show Taneční skupiny DIAMONDS“ a ve finále WDSF International Open v Latinskoamerických tancích uvidíte naprostou světovou špičku. Celý večer proběhne za účasti České televize. Význam celé akce podtrhuje záštita hejtmana Královéhradeckého kraje Mgr. Martina Červíčka, brig. gen. v. v. a primátora města Hradec Králové prof. PharmDr. Alexandra Hrabálka, CSc.
 
Po oba dva dny 27. – 28. 8. 2022 budou probíhat soutěže pro juniorské taneční páry ktg. I a II., mládežnické taneční páry, ktg. do 21 let, ktg. dospělých a seniorů v tancích standardních a latinskoamerických. Taneční páry získávají za své umístění na soutěži body, které se započítávají do světového „Rank listu“. V letošním roce bude hodnotit výkony tanečních párů odborná porota v celkovém počtu 26 členů, a to z 19 zemí světa. Těšíme se, že přijdete shlédnout významnou sportovní akci města Hradec Králové, Královéhradeckého kraje a osobně podpoříte snahu českých párů.   


Hradec Králové

Kongresové centrum Aldis

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – FK Teplice

více 25.5.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)

ROCK FOR PEOPLE

více 12.6.2024 :  Park 360, Hradec Králové (Hudba, koncert)
Doporučujeme
Nahoru