GREGORIAN OPERA - THE MIRROR OF ENIGMA


GREGORIAN OPERA SHOW "THE MIRROR OF ENIGMA" poprvé v ČR
Tajemný středověk, doba kontrastů a rozporů: válek a velkých objevů, rytířských činů i zákeřných intrik, triumfů krásy a ponurých legend, to vše ve velkolepé show GREGORIAN OPERA SHOW «THE MIRROR OF ENIGMA»
Když skončí zápolení o trůn, skutečná Královna vyjde ze stínu a celý svět jí patří! Kým vlastně je - je nevinným andělem, nebo zlým démonem, skončí věčné soupeření mužů a žen, moci a krásy?
Autentické živé provedení původních autorských děl a populárních hitů "Depeche Mode", "Duran Duran", "Enigma", "Limp Bizkit", "The Beatles", "Rammstein", mystika gregoriánského chorálu, nepopsatelná krása evropské gotiky, všestrannost New age, to vše je důvodem, proč GREGORIAN OPERA SHOW „THE MIRROR OF ENIGMA“ trvale patří mezi nejlepší světová show.
Okouzlující sborový zpěv ENCHANTED VOICES, mocný hlas KSANY, virtuózní hra hudebníků, 20 oslňujících jevištních nonstop čísel a velkolepé hudební dějiny, ztělesňující bohatou hudební tradici Evropy okouzlí i to nejnáročnější publikum:
GREGORIAN OPERA SHOW "THE MIRROR OF ENIGMA", to je ten případ, kdy show ještě neskončila, ale divák už se těší na její pokračování!

https://www.ticketportal.cz/event/GREGORIAN-OPERA-THE-MIRROR-OF-ENIGMA


Hradec Králové

KC Aldis

Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín.

Provozovatel webu hradeckralove.cz neručí za správnost uvedených údajů. Termíny konání jsou do systému zadávány obvykle s několikadenním předstihem a není v našich silách reagovat na možné změny termínů, pokud nás na ně sám provozovatel neupozorní. V případě, že máte pochybnosti, kontaktujte přímo pořadatele akce. Děkujeme
Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra www.hkinfo.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Další kulturní akce

FC Hradec Králové – MFK Karviná

více 31.3.2024 :  Malšovická aréna, Hradec Králové (Sport)
Vložit kulturní akci

Mohlo by se hodit
Doporučujeme